Om mig

MigJeg hedder Trine, er født i 1978 og i forbindelse med min ældste datters autismeudredning foreslog PPR psykologen, at jeg også selv lige smuttede en tur omkring Risskov og blev udredt. Det gjorde jeg så og inden Ellen var færdigudredt havde jeg fået diagnosen Aspergers syndrom og obs. ADHD. Det var i januar ’14.

Jeg skulle altså blive 35 år gammel inden jeg fandt ud af hvorfor det er jeg ikke er som alle andre.

I september ’14 kunne jeg så også tilføje ADHD til visitkortet.

Det forklarede en masse ting! F.eks. fem uafsluttede uddannelser og mine store problemer med venskaber og hvorfor jeg altid er næsten syg af bekymring lang tid før jeg skal være sammen med mennesker og totalt udmattet lang tid bagefter.

Begge mine piger (Karen fra ’11 og Ellen fra ’08) er også autister – de har begge den diagnose, der hedder gennemgribende udviklingsforstyrrelse, anden, ofte forkortet GUA.

Jeg bor sammen med pigerne og min mand/deres far, Kåre, der så vidt vides ikke har autisme. Vi har også en kat (internatskat), Anyanka og en hund (beagle), Kaylee.

3 thoughts on “Om mig

  • Hej Jan

   Undskyld det alt for sene svar – din kommentar var desværre druknet i en masse spam. 🙁

   Hvis du gerne vil mødes med andre aspier i Storkøbenhavn, så synes jeg du skal prøve at gå på Facebook og finde Landsforeningen Autismes gruppe og spørge der. Du kan også holde øje med din kreds side og se om der er nogle arrangementer, du kunne være interesseret i at deltage i: https://autismeforeningkbhfrb.wordpress.com/category/arrangement/

   Mvh Trine

 1. Kære Trine
  Har lige siddet og læst din blog. Tak for nogle gode, brugbare og velskrevne blog-indlæg. Du virker som en gæv og sej kvinde. Og jeg tænker også, at vi har en del tilfælles. Jeg har to børn. Min yngste søn på 4 år er i udredning for aspergers og min mand (årgang 1978) skal udredes for aspergers i midten af august. Min datter på 7 år er umiddelbart nt, men jeg mistænker at hun måske også kan have aspergers – det manifesterer sig blot anderledes end hos min søn. Jeg har – som du – også mødt min mand, da vi begge læste på uni (i Århus). Og vores familieliv lyder også meget ens. Som kvinde med aspergers kan du måske gøre mig klogere på, hvordan du var som barn – du har måske fremstået meget nt siden din diagnose først kom i voksenalderen? Jeg tænker ifht min egen datter, som egentlig virker til at kunne mestre lege med jævnaldrende, men som har SÅ mange andre autistiske træk. Du er meget velkommen til at skrive til mig på min mail. Mvh Maja

Comments are closed.