Om mig

MigJeg hedder Trine, er født i 1978 og i forbindelse med min ældste datters autismeudredning foreslog PPR psykologen, at jeg også selv lige smuttede en tur omkring Risskov og blev udredt. Det gjorde jeg så og inden Ellen var færdigudredt havde jeg fået diagnosen Aspergers syndrom og obs. ADHD. Det var i januar ’14.

Jeg skulle altså blive 35 år gammel inden jeg fandt ud af hvorfor det er jeg ikke er som alle andre.

I september ’14 kunne jeg så også tilføje ADHD til visitkortet.

Det forklarede en masse ting! F.eks. fem uafsluttede uddannelser og mine store problemer med venskaber og hvorfor jeg altid er næsten syg af bekymring lang tid før jeg skal være sammen med mennesker og totalt udmattet lang tid bagefter.

Begge mine piger (Karen fra ’11 og Ellen fra ’08) er også autister – de har begge den diagnose, der hedder gennemgribende udviklingsforstyrrelse, anden, ofte forkortet GUA.

Jeg bor sammen med pigerne og min mand/deres far, Kåre, der så vidt vides ikke har autisme. Vi har også en kat (internatskat), Anyanka og en hund (beagle), Kaylee.

2 thoughts on “Om mig

  • Hej Jan

   Undskyld det alt for sene svar – din kommentar var desværre druknet i en masse spam. 🙁

   Hvis du gerne vil mødes med andre aspier i Storkøbenhavn, så synes jeg du skal prøve at gå på Facebook og finde Landsforeningen Autismes gruppe og spørge der. Du kan også holde øje med din kreds side og se om der er nogle arrangementer, du kunne være interesseret i at deltage i: https://autismeforeningkbhfrb.wordpress.com/category/arrangement/

   Mvh Trine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *